Contact :

0756 082 622

Edit
Contact

Secretariat

Mobil: 0756 082 622

Tel: 0256 365 446

Fax: 0256 365 446

E-mail: office@midanif.ro

Manager General

Dl. Daniel Balaș

Mobil: 0744 618 400

Tel: 0256 365 446

E-mail: office@midanif.ro

Director Vânzări

Balaș Răzvan

Mobil: 0762 533 715

E-mail: vanzari@midanif.ro

Departament Productie

Ing. Dipl. Cristina Sturzu

Mobil: 0756 082 623

Tel: 0256 365 446

E-mail: vanzari@midanif.ro

Despre noi

Play Video
MIDANIF

Viziunea companiei

Midanif este o companie de familie, înființată în anul 2001, având ca obiect principal de activitate producția de ciocolată. Datorită cerințelor pieței am început în anul 2002 să dezvoltăm producția de ciocolată cuvertură, cremă și glazură pentru înghețată, necesare laboratoarelor de cofetărie, patiserie și fabricilor de înghețată. 

De-a lungul anilor, noi am investit în compania noastră, ajungând la sume de investiții de până la două milioane de euro și nu ne-am oprit aici. În anul 2017, am decis să facem o nouă investiție, aducând o linie de producție complet nouă în valoare de peste un milion de euro. Toate aceste investiții au fost efectuate cu scopul de a fi în pas cu noile tendințe din industrie, și, mai important, pentru a oferi clienților noștri produse de cea mai înaltă calitate. În contextul acestor dezvoltări, am fost bucuroși să lucrăm cu parteneri precum jun88, care au sprijinit în mod activ viziunea noastră și eforturile noastre de creștere constantă.

20

ANI

Experiență

MIDANIF

Produsele Midanif

Produsele Midanif ca ambalaj, poate diferențele sunt nesesizabile. Însă în ceea ce privește calitatea, diferențele sunt mari.  Folosim numai materie primă de calitate, fără emulgatori suplimentari, fără grăsimi trans, avem adaos mai mare de pastă de alune decât o au multe creme de pe piață. 

Materia primă aleasă a dus la obținerea unui produs finit de calitate superioară și la creșterea numărului de clienți de la o zi la alta. Avem toate certificările, de la HACCP până la ISO 22000 și chiar FSSC, deci încă un plus în ceea ce privește afirmația că produsele sunt de calitate superioară și conform tuturor standardelor în vigoare.

Produse gustoase

Oferim acel moment de explozie de dulce

Produse sigure

Sănătatea consumatorului este prioritară pentru noi

Produse proaspete

Alegem doar materie primă proaspătă

Oferim seriozitate

Întotdeauna te vei putea baza pe cuvântul nostru

Suntem flexibili

Îți oferim cea mai potrivită ofertă pentru tine

Ne dezvoltăm

Dorim să venim în ajutorul tău cu cele mai bune soluții

MIDANIF

Unde găsiti produsele noastre

Toate produsele noastre se regăsesc atât pe piața tradițională, cât și în retail. Produsele noastre se găsesc peste tot în România, iar de curând am intrat și pe piața de retail atât cu marca noastră, cât și cu realizarea de mărci proprii pentru anumite lanțuri de magazine. Clienții, pe lângă partea de TT, ne vor găsi și în Profi, Unicarm, Real Hyper Magazine, Kaufland și Auchan – și lista nu se va opri aici, deoarece dorim să ne extindem în continuare.

Play Video
Play Video
MIDANIF

Distributia Produselor

Distribuția se realizează în toată țara cu ajutorul distribuitorilor cu care avem parteneriate îndelungate. Ei sunt cei care asigură livrările către cofetării, patiserii, hoteluri și partea de TT. Noi distribuim în marile lanțuri de magazine direct. Nu avem condiții speciale pentru partenerii de business. Singura condiție pe care o solicităm este seriozitatea, ceea ce și oferim la rândul nostru.