Contact :
0756 082 622
Edit
Contact
Departament Productie
0756 082 622
Cuvertura ANA este o cuvertură cacao recomandată spre utilizarea generală în laboratoarele de cofetărie și patiserie pentru realizarea torturilor și a prăjiturilor. Produsul se caracterizează prin culoarea maro cu luciu excelent, gustul plăcut de ciocolată precum plasticitată și comportamentul bun în diverse aplicații.
Se topește la cca 38°C în vase de topire sau în baie marină. Se mixează ușor cu uleiuri sau frișcă sau în alte combinații specifice, fiind un ingredient indispensabil în prepararea produselor de cofetărie.
Cu o gamă largă de utilizare, cuverturile ANA în sortimente variate, au fost realizate pe baza tehnologiei care asigură calitatea deosebită produselor noastre din această categorie.
Cuverturile de ciocolată Midanif, produse sub denumirea ANA, în variantele cacao, cacao cu lapte, albă și cacao amăruie (de post) sunt destinate următorilor producători de dulciuri: laboratoarele de cofetărie, patiserii, brutării, fabrici de napolitane, fursecuri, biscuiți, producători de figurine de ciocolată, bomboane de ciocolată și alte produse confecționate din ciocolată în diverse aplicații, ele au fost realizate astfel încât să răspundă tuturor exigențelor clienților noștri.
Acestea sunt în conformitate cu reglementările internaționale de sănătate a alimentației, cu respectarea legislației de siguranță a produselor alimentare precum și a cerințelor HACCP.